Sint Jozef Parochie

Activiteiten Jongeren

Voor jongeren is de wereld heel flitsend en gejaagd: reclames gaan in allerlei spotjes met een grote snelheid over het scherm van de tv en computer. De media spelen daar geweldig op in door internet, smartphones en andere methoden van communicatie. Jongeren staan continue met elkaar in contact door allerlei vormen van social media. Maar aan de essentie van ons leven, de vraag waarom wij op deze aarde zijn, wordt door de drukte van alledag nogal eens voorbij gegaan. 

God houdt van mensen en al helemaal van kinderen. ‚Laat de kinderen tot Mij komen’, zoals Jezus zegt in het Evangelie volgens Marcus. Daarom vinden wij het, júist in de drukte van deze moderne tijd,  zo belangrijk dat kinderen en jongeren op het spoor van God worden gebracht. Dat zij de mogelijkheid krijgen om een levende relatie met Jezus op te bouwen en Hem ook daadwerkelijk mogen ervaren in hun dagelijks leven. 
Wij proberen kinderen en jongeren hierbij te helpen door verhalen te vertellen over God en Jezus, door te praten over de beleving van ons persoonlijk geloof, door samen te vieren, samen creatief bezig te zijn, te spelen, te bidden en te zingen. 

Klik op een van de onderstaande foto's om direct naar de activiteitenpagina te gaan.

         
      

   

Sint Jozef Parochie