Sint Jozef Parochie

Vrijwilligers gezocht

De poetsgroep van de Petruskerk in Oisterwijk is op zoek naar u!

We komen 1x in de maand op maandagochtend bij elkaar om de Petruskerk mooi schoon te houden. Naast het schoonmaken is er ook tijd voor een kopje koffie met wat lekkers en een praatje. Heeft u op de maandagochtend 2 uurtjes over kom dan gezellig met ons meedoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nelly Mathijssen: 06-18373377 of met het centrale secretariaat 


Vrijwilligers gezocht voor de werkgroep MOV:

Mocht het u interessant lijken om mee te denken en helpen in de werkgroep Missie, Ontwikkeling en Vrede , dan bent u van harte welkom! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Werkgroep MOV, Marijke Blesgraaf  tel 06-48040301


Koorleden gezocht
Mannen en vrouwen die mee willen zingen in het Kerkkoor, Haaren

De dirigent ook twee ‘nieuwe’ missen op het repertoire gezet.
* Als eerste de één stemmige Missa ‘ín tempore angustiae’ van Fr Bullens. Deze mis is in opdracht van de kerkelijke instelling ‘St Gregorius” in het bisdom ’s-Hertogenbosch gecomponeerd. 
* Als tweede de gregoriaanse mis, Missa in Simplicitate.

Vol enthousiasme wordt er op donderdagavond hieraan gerepeteerd mede als voorbereiding op de komende vieringen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, elke donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het parochiehuis. Kom gerust eens luisteren als het koor zingt

Het koor wil met een goed en eenvoudig programma nog vele jaren de eucharistievieringen in onze parochie muzikaal ondersteunen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze secretaresse:
Nelly van Antwerpen. Tel: 0411 - 621639 of 06 - 25 11 68 84.


Groene vingers gezocht
Voor de begraafplaatsen Lambertuskerk Haaren, Petruskerk Oisterwijk,  en Joanneskerk Oisterwijk.

Heeft u groene vingers? En heeft u wat tijd over? De begraafplaatsen in Haaren en Oisterwijk zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het groenonderhoud. Iedere week wordt er gewerkt aan het onderhoud van deze begraafplaatsen door een team enthousiastelingen, die graag versterking in hun team wensen. 
Bent u diegene die hen komt helpen?
Graag een telefoontje naar: 013-5213376 of mailtje naar: secretariaat@jozef-parochie.nl of kom eens langs op de begraafplaats als we aan het werk zijn.

De tijden dat er gewerkt wordt:
Lambertuskerk Haaren:   Op maandag tussen 08:30  - 12:00 uur
St Petruskerk Oisterwijk: Op maandag tussen 13:00  - 16:00 uur
Joanneskerk Oisterwijk:  Op dinsdag en vrijdag tussen 09:00 - 12:00 uur


Vrijwilligers gezocht voor de H. Lambertuskerk in Haaren

Uitvaartacolieten:

We zijn dringend op zoek naar hen (m/v) die wat tijd willen en kunnen besteden als acoliet bij uitvaarten en ook tijdens de korte plechtigheid daarna op het kerkhof. Je zorgt er dus mede voor dat het afscheid van een medeparochiaan in de kerk en daarna op het kerkhof op een waardige manier kan verlopen. Onze groep wordt helaas steeds kleiner en bestaat nog maar uit een paar acolieten Het zou fijn zijn als die kan worden uitgebreid, zodat er om toerbeurt kan worden meegelopen. Wie komt onze groep versterken?

Voor meer informatie of aanmelden bel of mail naar het parochiehuis
T: 0411- 623749 E:
h.lambertus@jozef-parochie.nl


Voor onze bloemsiergroep in Moergestel 

Wij, 6 enthousiaste dames, zorgen reeds diverse jaren ervoor dat onze kerk bij iedere gelegenheid steeds opnieuw mooi versierd is middels de bloemversiering. We doen dit om toerbeurt en op hoogfeestdagen trekken we gezamenlijk op en zorgen ervoor dat de kerk extra feestelijk is aangekleed. We zoeken enthousiaste en creatieve mensen die onze werkgroep willen versterken. Is dit iets voor jou? Neem dan contact op met het secretariaat E: secretariaat@jozef-parochie.nl 

Sint Jozef Parochie