Activiteiten Jongeren

Voor jongeren is de wereld heel flitsend: reclames gaan in allerlei spotjes met een grote snelheid over het scherm van de tv. De media spelen daar geweldig op in door internet, mobiele telefonie en allerlei andere methoden van communicatie. Nooit behoeft een jongere zich te vervelen.
Maar over de essentie van ons leven, de vraag waarom wij op deze aarde zijn, komt van die zijde nauwelijks antwoord. Daarom is het verheugend dat die door de parochie wel geboden worden. Geloven saai? Kom nou! Als jij, als jongere zou weten wie onze God is en hoe Hij jou met een onbegrensde liefde liefheeft (meer dan jouw ouders zelfs) en jou gelukkig wil maken, dan zou je moeten staan trappelen. Welnu, lees dan wat de parochie jou aanbiedt en kom, doe mee. Het zal je zeker niet tegenvallen.