Kerk St. Jans Onthoofding

9 nov t/m 15 nov 2019

VIERINGEN

Zaterdag 9 november

19.00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering op de vooravond van de 32ste zondag door het jaar m.m.v. Cantate Domino
Celebrant: pastoor F. De Meyer
Misintenties: Ries van Haaren e.v. Sisca van den Biggelaar (verj); Mien Ketelaars – Wolfs; Jan Schapendonk e.v. Riet Schapendonk van Beurden

Zondag 10 november

9.30 uur: Kerk St. Jans Onthoofding: Eucharistieviering met samenzang
Celebrant: pastoor F. De Meyer
Misintenties: Voor al onze dierbaren overleden

Woensdag 13 november

19.00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering

OVERLEDEN

Op 77-jarige leeftijd is Cees van Gisbergen overleden. Zijn uitvaart vond plaats op donderdag 31 oktober waarna hij te rusten is gelegd op onze begraafplaats. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe en moge hij  rusten in vrede.

Op 92-jarige leeftijd is Gust van Haaren overleden. Zijn uitvaart vond plaats op vrijdag 1 november waarna hij te rusten is gelegd op onze begraafplaats. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe en moge hij rusten in vrede.

Op 87-jarige leeftijd is Noor Tiebosch-Mutsaars overleden. Haar uitvaart vond plaats op woensdag 6 november waarna zij te rusten is gelegd op onze begraafplaats. Wij wensen haar familie veel sterkte toe en moge zij rusten in vrede.

Kerk Sint Jans Onthoofding

Kerkstraat 9, 5066 AR Moergestel

Parochiecentrum:

Sint Jansplein 9
5066 AR Moergestel
T: (013) 5132774
E: st.jansonthoofding@jozef-parochie.nl

Openingstijden parochiecentrum:

di en do van 10:00-12:00 u.

Voor noodgevallen:

T: (06) 20 68 05 41