Kerk St. Jans Onthoofding

16 mrt t/m 22 mrt 2019

VIERINGEN

Zaterdag 16 maart:

19.00 uur: Park Stanislaus: Eucharistieviering oop de vooravond van de 2de zondag van de veertigdagentijd met samenzang
Celebrant: pastor Ad Verest
Misintenties: Sisca van den Biggelaar e.v. Ries van Haaren (jgt.); Nico van de Ven e.v. Angelique Picokrie (verj.); Huub Beckers (namens SVM)

Zondag 17 maart:

09.30 uur: Kerk St. Jans Onthoofding: Eucharistieviering met samenzang
Celebrant: pastor Ad Verest
Misintenties: Hendrikus en Cornelia van Overdijk-Kemps, zoon Piet en dochters Nelly en Riet (jgt.); Janus Wolfs e.v. Lies Michiels (jgt.)

Woensdag 20 maart

19.00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering

IN MEMORIAM

Op woensdag 6 maart hebben we in de kapel van Park Stanislaus afscheid genomen van Huub Beckers. Na een arbeidzaam en intens leven is hij op 91 jaar van ons heen gegaan. Hij was krachtig en teder tegelijk, rechtvaardig en barmhartig met een niet aflatende belangstelling voor wetenschap en geloof. Na 67 jaar huwelijk is het voor zijn echtgenote een hard gelag om hem zo plotseling te moeten afstaan en voor de kinderen en kleinkinderen nog totaal onwennig dat hun vader en grootvader niet meer onder hun is. Mogen de beloftes die Christus ons gedaan heeft, nu in hem bewaarheid worden.

23 mrt t/m 29 mrt 2019

VIERINGEN

Zaterdag 23 maart:

19.00 uur: Park Stanislaus: Woord- en Communieviering op de vooravond van de 3de zondag van de veertigdagentijd met samenzang
Celebrant: diaken Vincent te Plate
Misintenties: Peter Vermeer e.v. Miet van Zon (jgt.)

Zondag 24 maart:

09.30 uur: Kerk St. Jans Onthoofding: Eucharistieviering m.m.v. gemengd koor Cantate Domino
Celebrant: pastoor Francis De Meyer
Misintenties: Agnes van Bommel (jgt.); Frans Poppelaars e.v. Jeanne Poppelaars-Boogaers (jgt.)

Woensdag 27 maart

19.00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering

IN MEMORIAM

Op haar 93ste verjaardag is overleden Emilia Llamas Fernández. Op 14 maart hebben wij van haar afscheid genomen in de Kerk St. Jans Onthoofding waarna we haar te ruste hebben gelegd op het parochiekerkhof. Van jongs af aan was Emilia gewend hard te werken. In 1950 maakte ze kennis met het Opus Dei en als snel sloot zij zich daarbij aan. In haar leven heeft zij de H. Josemaria Escrivá, de stichter van het Opus Dei, persoonlijk mogen leren kennen. Emilia was een bijzondere vrouw, buitengewoon wilskrachtig en onvoorwaardelijk in haar overgave en beschikbaarheid. Moge zij nu voor altijd voortleven in de eeuwige liefde van God onze Heer.

Kerk Sint Jans Onthoofding

Kerkstraat 9, 5066 AR Moergestel

Parochiecentrum:

Sint Jansplein 9
5066 AR Moergestel
T: (013) 5132774
E: st.jansonthoofding@jozef-parochie.nl

Openingstijden parochiecentrum:

di en do van 10:00-12:00 u.

Voor noodgevallen:

T: (06) 20 68 05 41