Kerkberichten en misintenties

Op deze pagina kunt u de kerkberichten lezen van de diverse kerken zoals ze ook vermeld staan in het Nieuwsklokje en het Haarens klokje.

Hieronder vindt u algemene informatie mbt de St Jozef Parochie.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Vrijwilligers voor het groenonderhoud Begraafplaats Petruskerk
Heeft u groene vingers? En heeft u op maandagmiddag tijd over?
De begraafplaats bij de Petruskerk is op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers voor het groenonderhoud. Iedere maandagmiddag tussen 13:00-16:30 wordt er gewerkt aan het onderhoud van deze begraafplaats door een team enthousiastelingen, die graag versterking in hun team wensen. Bent u diegene die hen komt helpen?
Graag een telefoontje naar: 013-213376 of mailtje naar: secretariaat@jozef-parochie.nl

Gastvrouw/gastheer St. Jozef Centrum
Het St. Jozef Centrum gelegen bij de Petruskerk heeft een groep gedreven en klantgerichte gastvrouwen. Zij verzorgen o.a. de koffie en thee bij diverse parochie activiteiten. Het team is op zoek naar vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken en hen willen ondersteunen. Bent u diegene die hen komt helpen?