Lourdesreis Bisdom Den Bosch

Gaat U mee op bedevaart naar Lourdes!

De Lourdesgroep Bisdom ’s Hertogenbosch  verzorgt al 25 jaar bedevaarten naar Lourdes in samenwerking met het ‘Huis voor de Pelgrim. De groep bestaat uit vrijwilligers en verzorgsters die voor u vele hand en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. De bedevaartreis is daardoor geschikt voor jong en oud, ziek en gezond. Tijdens onze reizen naar Lourdes wordt U een volledig verzorgd programma aangeboden. U kunt – geheel vrijblijvend – deelnemen aan vieringen, processies, verdiepingsmomenten, wandelingen door Lourdes en excursie naar de Pyreneeën. Deelnemers die veel zorg nodig hebben kunnen in het Zorghotel Accueil Notre Dame verzorgd worden door onze eigen Nederlandse vrijwilligers van het Huis voor de Pelgrim.

Het aanbod voor dit jaar bestaat uit:

Busreis: van 18 t/m 26 mei 2020
Vliegreis van 20 t/m 25 mei 2020.
Vliegreis van 8 t/m 13 september 2020

Informatiebijeenkomsten

Als U, uw familie, kennissen en vrienden belangstelling hebben voor een reis naar Lourdes, dan bent U allen van harte welkom op de informatiebijeenkomst. Op deze bijeenkomst komt U alles te weten over de 2 bedevaart reizen. Er wordt een presentatie en informatie gegeven over de reis, de bedevaart zelf, het leven van Bernadette en het heiligdom van Lourdes.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op:

Zondag 19 januari 2020
Parochiezaal van de Willibrorduskerk
St.Willibrordusstraat 3 in Berkel-Enschot.
Aanvang:  14.00  uur.

De duur van de  bijeenkomst is ongeveer 90 minuten.

Voor verdere inlichtingen kunt U terecht bij:
Joke Hoekman:  T. 013 - 52 16 701  M. 06 - 42 34 77 29
Wilma Caiffa:     M. 06 - 12 15 75 07 (na 18.00 uur)

Tip:

Bent u client bij Zorgverzekeraar CZ! Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een flinke korting op de reissom. Meer informatie hierover bij Joke Hoekman.

Uitgebreide informatie over deze reizen kunt u vinden op onze website en op onze pagina op facebook.