Sint Jozef Parochie

Eucharistieviering

In verband met voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van het coronavirus zijn er in ieder geval tot en met Pinksteren (31 mei) geen publieke liturgische vieringen op zaterdagavond en op zondag én door de week.

De Mariakapellen in onze kerken blijven open en toegankelijk om te bidden of een kaars te laten branden. Vraag aan de bezoekers is, om daarbij afstand te houden van minstens 1,5 meter tot ander en indien men verkouden is, niet te komen maar thuis te bidden. 

U kunt de Eucharistievieringen op de televisie te volgen, via KRO-NCRV, vanaf 10.00 uur op NPO2. Radio Maria zendt elke dag een Eucharistieviering uit om 09.00 uur en 19.00 uur.

Nu er geen eucharistievieringen en parochiële activiteiten zijn voelt u zich misschien wat minder verbonden, bent u eenzaam of heeft u behoefte aan een gesprek met de pastoor. U kunt mij altijd bellen voor een praatje of om een afspraak te maken. Daar waar mogelijk binnen de voorzorgsmaatregelen kan ik ook naar u toe komen. Ik ben te bereiken op T: 0411 - 32 19 59 of M: 06 - 27 53 36 47
Pastoor Francis De Meyer
 

 

Sint Jozef Parochie