Kinderclub St. Jozef

In september gaan we weer starten met een nieuw werkjaar. De kinderclub van onze parochie geeft geloofsvorming voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar middels het project “Het Licht op ons pad”. Kinderen uit Haaren, Moergestel en Oisterwijk kunnen mee doen door lid te worden van de“kinderclub St. Jozef”. Ook als een kind geen Communie of Vormsel heeft gedaan is hij of zij van harte welkom om deel te nemen.

De bijeenkomsten vinden 1x per maand plaats;

• Dinsdagavond van 18.00 – 19.30 uur
  • Waar:  St. Jozef Centrum , Kerkstraat 95A te Oisterwijk (naast de St. Petruskerk)
  • Wanneer: 12 sept, 10 okt, 14 nov, 12 dec 2017 en 9 jan,  20 febr, 20 mrt, 17 april, 15 mei, 12 juni 2018

Tijdens de bijeenkomsten worden de kinderen gesplitst in twee leeftijdsgroepen van 7-9 jaar en van 10-12 jaar.

Via het aanmeldingsformulier kunt u uw kind opgeven. Dit aanmeldingsformulier kunt u mailen naar: dorris.rijnen@jozef-parochie.nl

“We hopen dat de bijeenkomsten van onze kinderclub St. Jozef er toe bij zullen dragen dat jonge mensen in onze tijd op zoek gaan naar God in hun leven, en dat we via deze catechese ook mogelijk kunnen maken dat de kinderen Hem ook daadwerkelijk zullen vinden en toelaten in hun leven, als een licht op hun pad.”

Werkgroep kindercatechese:
Pastoor Francis De Meyer  pastoor@jozef-parochie.nl
Pastoraal assistente Dorris Rijnen (contactpersoon Moergestel) dorris.rijnen@jozef-parochie.nl
Rachel Verhagen   racheldevos1@gmail.com
Ellen Schellekens (contactpersoon Oisterwijk)  ellenschellekens@home.nl