Lourdesreis bisdom Den Bosch 2019

Gaat u mee op bedevaart naar Lourdes?

Wilt U dit jaar ook met onze Lourdes-groep mee naar Lourdes! Dat kan…. Er zijn nog een paar plaatsen in de bus van 29 mei t/m 6 juni. Een bedevaartreis per bus is een bedevaart met een toeristisch tintje. We bezoeken Banneux en ook Nevers waar Bernadette opgebaard ligt in haar schrijn. Opstapplaats in Brabant.

De vliegreis van 31 mei is volgeboekt maar U kunt nog mee met de vliegreis van 6 t/m 11 september. Het vliegtuig vertrek vanaf Maastricht Airport, maar vanuit Brabant wordt het vervoer geregeld naar Maastricht

De Lourdes­groep Bisdom ‘s Hertogenbosch organiseert al meer dan 20 jaar, in samenwerking met het Huis voor de Pelgrim bus en vliegreizen naar Lourdes. De reizen worden begeleid door een ervaren reisleidster. Er gaan vrijwilligers en verzorgsters mee die voor u vele hand en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. B.v. het dragen van de koffer en het duwen van de rolstoel. De bedevaartreis is daardoor geschikt voor jong en oud, ziek en gezond. Deelnemers die extra zorg nodig hebben kunnen in het zorghotel accueil Notre Dame verzorgd worden door onze eigen Nederlandse vrijwilligers van het ‘Huis voor de Pelgrim’.

Tijdens de bedevaart naar Lourdes wordt U een volledig verzorgd programma aangeboden. U kunt deelnemen aan vieringen, processies, verdiepingsmomenten, wandelingen door Lourdes en excursies naar de Pyreneeën.

Voor aanvullende informatie, brochure en opgave belt U met:
Joke Hoekman              T.  013 – 5216701 M.06-42347729
Wilma Caiffa                  M. 06-12157507 (na 18.00 uur)
Diaken Philip Weijers   M. 06-53887641

Bezoek ook onze website www.lourdes-groep.nl